Nedavno sam počeo da radim na podkastu posvećenom filateliji. Naziv podkasta je "Album za marke" kao i ovog sajta. Za sada je u formi da sam ja jedini učesnik, a trajanje jedne epizode je oko desetak minuta.

Sam podkast označava neki audio fajl koji bude dostupan na Internetu. Mada liči na radio emisije, razlikuje se u tome što se ne emituje u realnom vremenu. Takođe je i razlika jer se radi kao serija epizoda posvećenih nekoj temi. U ovom slučaju je to sakupljanje poštanskih maraka.

Same epizode će se u osnovi moći videti na kanalu na Soundcloudu, na kanalu na You tube, te na kraju i ovde na ovom sajtu. Ovo je prosto hobi projekat, a ja sam hobista te neće biti neke prevelike stručnosti. Odmah moram napomenuti ida se mogu povremeno desiti određeni propusti, ali tu je opcija da na njih ukaže kroz komentare.

Link do kanala "Album za marke" na Soundcloud.com

Plan je da se epizode objavljuju krajem meseca na Councloudu, nije definisan neki poseban datum. Nakon desetak dana će ta epizoda biti postavljena na You tube, potrebno mi je malo vremena dok napravim neku video podlogu.  Za postavljanje ovde na ovom sajtu nisam odredio neki poseban period, nego kada mi bude zgodno.

Svaka epizoda će biti posvećena nekoj temi, a njihovo trajanje će biti oko desetak minuta. Prva je imala tematiku da se predstavi sam podkast malo bolje, šta se planira, kako, koliko često. Sada je predstavljam ovde na samom sajtu.